2013. március 1., péntek

Télvitte fogak, jövet a tavasz!

Ismét elröppent egy hónap, na meg a tél is, és a héten megjött a tavasz. Ma ugyan iszonyat hideg volt, de szerencsére Heni boldogságát ilyen apróságok nem zavarják meg, pontosabban ez a kis hülye örül mindennek, de legfőképpen a hónak. Tudom már unalmasak a havas képek, de nem birok betelni vele: ahogy örül a hónak, a friss hónak meg pláne, amiből múlt héten még volt vagy 30 cm.
 

 



 

 

  

A havazinon kívül volt más esemény is. Heninek talán még a hóbantúrásnál is jobb!! Anyutól kapott óriáscsont! Rávetette magát és úgy ette, hogy közben szinte ráfeküdt.
Fincsi mi?

 
Aztán jött a feketeleves, mert az a csúnya gazdi elvette, ezért Heni meg jól megtámadta.
Szerencsére egy határozott „nem” megtette a hatását. Azért annyira nem bátor a drága J.

Azért jutott a rosszból is februárban. Nemcsak rossz volt, de még drága is. Huncikának elkezdett lötyögni egy foga, vagyis észrevettem, hogy lötyög egy foga. Hanyatt-homlok rohantunk az orvoshoz, és bűntudatom is volt rendesen, mert már egy fél éve mondta a doktornéni, hogy attól is kaphatta a bélgyulladást, hogy nagyon fogköves. Na szóval irány leszedetni a fogkövét, ami aztán mínusz 4 fogba kerül Heninek, nekem meg annál sokkal több ezer forintba. Viszont most szép, csilli-billi fogai lettek, a szája nem irtózatos büdös és aminek meg Hunci örült a legjobban: 4 napig csak virslit evett, hogy morzsa meg pép ne menjen a sebbe.

Ez meg egy kiborulás... az irodai ágyból.


Legközelebb a botozásról is írok. (Mert a bottal is játszunk ám már! J )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése